3

Ohjelmistot ja appit

Toteutamme tehokkaasti verkkosovellukset, eli apit, ohjelmistot, integraatiot, verkkosivujen lisäosat sekä verkkopalvelut. Onko sinulla idea, joka voisi parantaa yrityksesi kilpailukykyä tai luoda kokonaan uuden yrityksen? Maailma on täynnä näitä hyviä ideoita, mutta ne jäävät toteuttamatta, jos kukaan ei selvitä, mitä sen toteuttaminen vaatisi. Ota yhteyttä ja selvitetään mikä tekee ideasta totta.

Uutta liiketoimintaa, parempaa bisnestä, kilpailukykyä

Sovellukset eivät ole vain ykkösiä ja nollia. Ensisijaisesti ne ovat liiketoimintaa.

Mobiiliappit ja verkkosovellukset

Suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme ideasi valmiiksi tuotteeksi asti. Osaamme auttaa olipa tarpeesi pieni työtä tehostava appi tai laaja uutta liiketoimintaa tuottava sovellus. Jos sinulla on vasta idea niin ota yhteyttä ja sparrataan ideaa yhdessä.

Palvelujen digitalisointi

Digitalisoimalla yksinkertainenkin asia, voidaan saavuttaa merkittävää ajan tai rahan säästöä. Vaikkapa jonkin lomakkeen digitalisoinnilla voidaan helpottaa työntekijöiden työtä sekä säästää aikaa niin että takaisinmaksu aika jää lyhyeksi. Kerro meille haasteesi niin ratkaisemme sen kustannustehokkaasti.

Optimointi ja testaus

Optimoimalla sovellustasi voidaan varmistaa, että se selviää ruuhkapiikeistä, toiminta nopeutuu sekä ylläpito kustannukset pienenevät. Testaamalla sovellus tai verkkosivusto järjestelmällisesti, saadaan bugi-vapaa koodi, mielenrauha sekä parannetaan myös asiakaskokemusta.

Tiimin laajennukset & koodarin vuokraus

Vuokramaalla oma koodari on kustannustehokas ja joustava malli omaan projektiisi. Voit valita tarvitsemasi osaamisen ja kokoonpanon tarpeidesi mukaan. Olipa tarve sitten puolikkaalle koodarille tai kokonaiselle tiimille, meiltä löytyy ratkaisu tarpeeseenne.

Luottettavaa, pitkä aikaista kumppanuutta.

Ota meihin yhtettyä ohjelmistojen toteutuksesta

Anna yhteystietosi niin olen sinuun yhteyksissä
Kuvaile hieman tarvettasi tai ideaasi niin katsotaan miten parhaiten voisimme auttaa sinua.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

tai

Ota yhteyttä