4

Verkkosivulähtöinen markkinointi

Digitaalista markkinointia kun tehdään, yleensä mainonta johtaa verkkosivulle. Suuremmat erot tuloksiin saadaan optimoimalla verkkosivua kuin itse mainosta. Teemme digitaalista markkinointia, joka tuottaa tuloksia jatkuvan kehityksen avulle, jossa optimoimme niin mainoksia kuin verkkosivujakin.

Katso kuinka sivua voidaan optimoida kampanjan perusteella

Tehokas digitaalinen markkinointi on koko asiakaspolun muotoilua ja optimointia

Matkalla menestyksekkääseen digitaaliseen markkinointiin

Verkkosivun optimointi

Mainos johtaa verkkosivulle, jotenka sivuston täytyy olla paras mahdollinen versio itsestään, jotta parhaisiin tuloksiin voidaan päästä. 

Olemme kehittäneet järjestelmän jolla sivua tai sivusto voidaan muokata käyttäjän ja markkinointitoimenpiteen mukaan. Enää ei tarvita tehdä jokaiselle kampanjalle omaa laskeutumissivua vaan koko sivusto saadaan optimoitua kyseiselle käyttäjälle/kampanjalle.

Markkinointistrategia

Markkinointia suunniteltaessa keskitytään monesti liikaa, että miltä mainos näyttää tai kuinka monta klikkiä saadaan ja oikeasti tärkeät asiat saattavat unohtua. Tuloksia tuottavan markkinoinnin perustana on ymmärrys tavoitteista, jonka avulla tehdään markkinointistrategia, jossa otetaan huomioon mm. kohderyhmät ja palvelupolut, brändi, liiketoimintatavoitteet ja konversiopisteet. 

Käyttämämme kanavat ovat Google Ads, Facebook, Instagram, Tiktok, Sähköposti, automaatiotyökalut yms.

Testaa dynamisesti muokkautuvaa sivua

Alla olevasta napista pääset testisivullemme, josta löydät muutaman esimerkin kuinka sivusto toimii, kun asiakas saapuu sivustolle eri kampanjasta. Käy testaamassa sivua ja katso keksitkö kuinka tämä ominaisuus voisi auttaa teitä lisäämään myyntiä, parantamaan brändiä, ratkaisemaan rekrytointihaasteita yms.

Testaa dynaamista sivuamme

Hyvä suunnittelu on avain onnistumiseen.

Ota meihin yhteyttä digitaalisesta markkinoinnista

Ota yhteyttä